Lodewijk Schulte - junior adviseur

Lodewijk studeerde Watermanagement aan de Hogeschool van Rotterdam en heeft in 2022 de MSc Hydrologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. De keuze voor een HBO Bachelor en een Universitaire master blijkt een goede combinatie. Een projectmatige aanpak, ervaring met GIS, Illustrator, Indesign en HEC-RAS geven hem samen met kennis van het hydrologisch systeem de juiste achtergrond om watervraagstukken integraal aan te kunnen vliegen.

In zijn loopbaan ligt de focus met name op het riviersysteem. Door zijn jeugd in Gorinchem waren de uiterwaarden van de Merwede zijn speeltuin. De liefde voor rivieren is blijven hangen waardoor hij graag bijdraagt aan een mooier, veiliger en natuurlijker rivierengebied.

Als natuurliefhebber, woonachtig in Rotterdam, probeert Lodewijk de mensen in zijn omgeving te enthousiasmeren voor natuurbeleving. Door zijn ervaring op het podium als beginnend cabaretier staat Lodewijk comfortabel voor groepen en zet hij die skills graag in voor meer bewustwording van de waterproblematiek.